Despre noi
 Adresa de contact:
Str. Cezar Bolliac nr.9, sector 3, Bucuresti
Tel.: 0744.244.839
E-mail : doru_gugeanu@yahoo.com

Vezi harta

Despre noi:
   Tomina Trans este o firma cu capital integral romanesc specializata in importul de motociclete si scutere second hand din Japonia. De asemenea importul de piese de schimb noi / second hand si echipament reprezinta un alt domeniu pe care vi le ofera grupul Tomina.

Din 1994 si pana azi am reusit sa ne impunem pe piata romaneasca de specialitate prin diversitate, seriozitate si servicii de cea mai buna calitate.

Tomina Auto-Moto va ofera posibilitatea obtinerii permisului de conducere categoria A si B. Oferta noastra cuprinde atat ore de legislatie cat si ore de practica pe motociclete japoneze recunoscute pentru manevrabilitatea lor. Scoala dispune de o sala moderna de curs dotata cu toate facilitatile pentru a oferi celor ce aspira la obtinerea permisului auto/moto sa se pregatesaca optim in vederea examenului pe care il vor sustine.

Tomina Leasing va ofera posibilitatea achizitionarii in rate a motocicletelor comercializate de firma noastra.

In speranta ca cele patru directii mentionate mai sus (import auto, scoala A/B, finantare si comercializare piese/echipamente) vor satisface cele mai exigente gusturi.

Linkuri utile

 


Search Engine Submission and Search Engine Optimization Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum
Adresa.ro: Portal Romanesc