Scoala moto si auto
 

 

O alta divizie a pachetului de servicii oferit de firma noastra este reprezentata de cursurile pentru obtinerea permisului auto/moto.

Tomina Auto-Moto va ofera ocazia de a obtine permisului categoria A, A1 si B in cel mai scurt timp. Cu profesionalism si promptitudine va punem la dispozitie cursurile organizate de Tomina Auto-Moto - teoretice si practice.

In cazul in care v-a "prins" microbul, alaturat veti gasi actele necesare inscrierii la scoala:
- Copie B.I. / C.I.;
- Copie permis;
- Aviz psihologic;
- Chitanta C.E.C.;
- Cazier;

Pret scoala categ. A, A1: (500 lei noi)

Cursurile de scolarizare cuprind 20 de sedinte a cate 45 de minute in poligon si ore de teorie in vederea insusirii legislatiei obligatorii pentru a sustine examenul la Politie.Va oferim ocazia de a face scoala pe motociclete japoneze pur-sange: Suzuki, Honda, Yamaha.

Examenul se da pe motociclete Suzuki Volty, ideale pentru examen datorita manevrabilitatii acestora comparativ cu altele.

Pret scoala categ. B: (800 lei noi - Matiz, 850 lei noi - Peugeot)

Cursurile de scolarizare cuprind 30 de sedinte a cate 45 de minute si ore de teorie in vederea insusirii legislatiei obligatorii pentru a sustine examenul la Politie.

Scolarizarea si examenul se face pe masini Daewoo Matiz,Peugeot 107 ideale pentru incepatori si usor de condus.

 Scolarizarea A + B va aduce un discount de 10%

 

 

 
 
Linkuri utile

Search Engine Submission and Search Engine Optimization Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum
Adresa.ro: Portal Romanesc